Din helhetsleverantör inom rekrytering

Intensogruppen är en helhetsleverantör av rekryteringstjänster. Vi har rekryteringslösningar som passar alla behov, allt från konsultativa lösningar till rekryteringsverktyg för den som vill sköta processen själv. Läs mer om vilka företag som ingår i koncernen och vad de har för inriktningar nedan.

Rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad

Säljpoolen är en av landets äldsta rekryteringsbyråer. De grundades 1995 och har ett av landets största nätverk inom sälj och marknad. De hjälper över 250 företag att tillsätta fler än 500 tjänster varje år.

Läs mer

Rekryterar ledare och specialister inom teknik och IT

Intenso är nischat searchbolag med lång erfarenhet av rekrytering inom engineering, tech och IT. Med ett stort kandidatnätverk och god kännedom om varje specifik målgrupp vet Intenso hur man attraherar rätt kandidat.

Läs mer
image

Enkel lösning för att lyckas som ett rekryteringsproffs

Masterhelp Jobb är skapat för de företag som vill ta del av koncernens tjänster gällande befattningar som hamnar utanför något av våra nischade områden.

Läs mer

Interima lösningar på strategisk och ledningsnivå inom alla branscher

Intenso Interim Management arbetar med interimslösningar där de hjälper företag med en tillfällig lösning när någon plötsligt sagt upp sig eller när organisationen behöver göras om.

Läs mer

Strukturerade och kvalitetssäkrade rekryteringsprocesser

Masterhelp är vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg. Verktyget används av oss i våra egna rekryteringar samt av våra kunder.

Läs mer
Kontakta oss med dina frågor!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan gällande ditt ärende.

Ditt namn(Obligatoriskt)